1
0
-1
  CommentAdd your comment...

  1 answer

  1.  
   1
   0
   -1

   Ajoneuvolista

   Ajoneuvolistaan pääset klikkaamalla vasemmasta ylälaidastaPaikannuksen hakupalkkija siirtymällä välilehdelleAjoneuvot-välilehti paikannuksessa

   Ajonevolistassa näytetään kaikki ne yrityksenne ajoneuvot ja työkoneet, joihin on asennettu Kiho-seurantalaite.

   Voit suodattaa listassa näkyviä ajoneuvoja valitsemalla pudotusvalikostaLaiteryhmän valinta paikannuksessa

   Lue lisätietoja laiteryhmistä täältä

   Listaa voidaan myös suodattaa sen perusteella, liikkuuko ajoneuvot vai ei klikkaamalla AJOSSA ja PYSÄHTYNEET valintoja. Aktiivinen valinta merkataan sinisellä. Klikkaa uudelleen poistaaksesi valinnan.

   Voit asettaa ajoneuvoja kartassa näkyviksi tai piilotetuksi klikkaamalla ajoneuvon oikeassa yläkulmassa olevista silmäkuvakkeista Piilota tai näytä ajoneuvoja paikannuksessa 
   Ajoneuvolistan oikeassa yläkulmassa olevat Merkitse kaikki -silmäkuvakkeet vaikuttavat kaikkiin listattuna näkyviin ajoneuvoihin.

   Piilotetut ajoneuvot eivät näy kartalla, mutta kaikki ajoneuvot näkyvät oletusarvoisesti aluelistassa. Jos klikkaat valikon ylälaidassa olevaa KARTALLA OLEVAT -valintaa, piilotetut ajoneuvot piilotetaan myös ajoneuvolistasta. Klikkaa valintaa uudelleen palauttaaksesi ajoneuvot näkyviin listalla. Aktiivinen valinta merkataan sinisellä. Klikkaa uudelleen poistaaksesi valinnan.

   Klikkaamalla ajoneuvoa listasta, voit keskittää kartan kyseisen ajoneuvon reaaliaikaiseen sijaintiin, ja voit tarkastella sen perustietoja.

    CommentAdd your comment...